Úvod » Kuchyňské vybavení » Japonský nůž na maso KIRITSUKE / Santoku 180 mm série ZUIUN
Kanetsugu Kiritsuke / Santoku 180 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť - & délka čepele 180 mm
Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku 180 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou.
Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající prášková ocel SPG2 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří.
Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost.
Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a 7 hranná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu.
Délka rukojeti: 135 mm
Délka čepele: 180 mm
Celková délka: 330 mm
Hmotnost: 150 g
.
Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.
7 hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijsou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu.
✅ japonský nůž KIRITSUKE / Santoku z damaškové práškové oceli (damascus steel) SPG2, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním dřevěném pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Objednávky:
Objednávku zpracujeme v nejbližším možném termínu.
Předpokládaný čas doručení Vám sdělí vámi vybraný dopravce.
Doručení zboží po celé ČR.
Při převzetí zásilky od přepravce si zkontrolujte celistvost a neporušenost obalu. V případě, že je obal nějakým způsobem poškozen, uveďte tuto informaci do přebíracího protokolu. Pokud byste po rozbalení zásilky zjistil jakékoliv poškození obsahu, tak neprodleně, nejpozději do 2 dnů, kontaktujte přepravní společnost nebo W&T meat s.r.o. na tel. : 732 239 398
Osobní odběr objednávky:
Pondělí až Pátek od 08:00h do 18:00h
Osobní odběr na adrese třídy Generála Píky 7, Brno 613 00
Při vyzvednutí telefonovat na : 732 239 398
Informace na tel. : 732 239 398
Prosíme o zadání kontaktních údajů.