Vepřové žebra opracovány a nakrájeny na menší pásky které jsou dány do vakuo sáčku s recepturou kteroukoli zvolitez těchto možností(BBQ,česneková, medová marináda). Zavakuováno a schováno do chladu minimálně na 2 dny podle potřeby. Po 2 dnech vytáhnuto a necháno vařit 14 hodin ve speciální peci sous-vide Holt-maker ve stále teplotě. Doporučujeme kolem 10-15 minut dopéct v troubě. Maso jde krásně od kosti. Přejeme vám Dobrou chut
Baleno : ve vakuovém sáčku
Doporučené skladování od: 0ºC do 4ºC
Objednávky:
Pondělí až Úterý od 08:00h do 13:00h
Doručení každý pátek od 14:30h do 18:00h nebo osobní odběr na adrese třídy Generála Píky 7
Při vyzvednutí telefonovat na : 732 239 398
Informace na tel. : 732 239 398
Vysledná cena je pouze orientační z důvodu následného porcování a važení masa, která Vám bude zaslána po vychystání zboží formou e-mailu. Prosíme o zadání kontaktních údajů.