Kuřecí křídla opracovány které jsou dány do vakuo sáčku s recepturou kteroukoli zvolite z těchto možností (BBQ, česneková, bylinková, medová, kari marináda). Zavakuováno a schováno do chladu minimálně na 2 dny podle potřeby. Po 2 dnech vytáhnuto a necháno vařit 12 hodin ve speciální peci na sous-vide Holt-maker ve stálé teplotě. Doporučujeme kolem 10 minut dopéct v troubě. Krásně křupavé a přitom se maso rozpadá. Přejeme vám dobrou chut
Baleno : ve vakuovém sáčku
Doporučené skladování od: 0ºC do 4ºC
Objednávky:
Pondělí až Úterý od 08:00h do 13:00h
Doručení každý pátek od 14:30h do 18:00h nebo osobní odběr na adrese třídy Generála Píky 7
Při vyzvednutí telefonovat na : 732 239 398
Informace na tel. : 732 239 398
Vysledná cena je pouze orientační z důvodu následného porcování a važení masa, která Vám bude zaslána po vychystání zboží formou e-mailu. Prosíme o zadání kontaktních údajů.