Úvod » Syrové maso » Hovězí maso » Hovězí morkové kosti
Původ: Česká republika
Na chleba a do pekáče. K vaření se nejčastěji používá morek z kostí hovězích. „I když je možné dostat i kosti telecí, hovězí jsou zkrátka nejlepší " shrnuje Roman Paulus. Řezníci kosti obvykle řežou na menší špalíčky, asi 5–10 cm dlouhé – to abychom se k delikatese vůbec dostali.
Baleno : ve vakuovém sáčku
Doporučené skladování od: 0ºC do 4ºC
Objednávky na út,st,čt,pá
od 08:00 do 13:00
Doručení následující den od 14:30h do 18:00h nebo osobní odběr na adrese třídy Generála Píky 7
Objednávky na pondělí:
Pátek od 08:00h do 20:00h
Sobota od 08:00h do 20:00h
Neděle od 08:00h do 12:00h
Doručení od 14:30h do 18:00h nebo osobní odběr na adrese třídy Generála Píky 7
Při vyzvednutí telefonovat na : 732 239 398
Informace na tel. : 732 239 398
Vysledná cena je pouze orientační z důvodu následného porcování a važení masa, která Vám bude zaslána po vychystání zboží formou e-mailu. Prosíme o zadání kontaktních údajů.