Úvod » Kuchyňské vybavení » Japonský nůž na zeleninu NAKIRI 170 mm série


        

Japonský nůž na zeleninu NAKIRI 170 mm série

novinka


0x
skladem

 

Skladem: 0,00 ks
Číslo produktu: 7175-DL-SXL3-131
EAN kód: 5051133182311
bez DPH : 3 800,83 Kč
s DPH (21 %):
4 599,00 Kč

Japonský nůž na zeleninu NAKIRI 170 mm série

KIYA Suminagashi Kurouchi

Nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Kurouchi Damascus & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade & oktagonová rukojeť ze santalového dřeva & délka čepele 170 mm

Velmi ostrý japonský nůž na zeleninu NAKIRI 170 mm KIYA Suminagashi Kurouchi. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 170 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným.

Nože KIYA Suminagashi Kurouchi při jejichž výrobě se využívá tradiční kovářské techniky Echizen. Ohřev na dřevěném uhlí se dřevem z borovice a následné kalení vdechnou oceli život ! Takto vzniká nůž s mramorovým vzorem s 11 vrstvami damaškové oceli. Na jeho atraktivitě přidá i následná povrchová úprava "KUROUCHI"

Octagonová rukojeť je vyrobena ze santalového dřeva. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Tento nůž je vhodný pro použití pravou i levou rukou.

Vyrobeno v Japonsku !

Délka rukojeti:        125 mm
Délka čepele:           170 mm
Celková délka:         310 mm
Hmotnost:                150 g
.
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Naikiri 170 mm KIYA Suminagashi Kurouchi z damascénské oceli (damascus steel), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli Takefu V special grade 2 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Objednávky:

Objednávku zpracujeme v nejbližším možném termínu.

Předpokládaný čas doručení Vám sdělí vámi vybraný dopravce.

Doručení zboží po celé ČR.

Při převzetí zásilky od přepravce si zkontrolujte celistvost a neporušenost obalu. V případě, že je obal nějakým způsobem poškozen, uveďte tuto informaci do přebíracího protokolu. Pokud byste po rozbalení zásilky zjistil jakékoliv poškození obsahu, tak neprodleně, nejpozději do 2 dnů, kontaktujte přepravní společnost nebo W&T meat s.r.o. na tel. : 732 239 398 

Osobní odběr objednávky:

Pondělí až Pátek od 08:00h do 18:00h

Osobní odběr na adrese třídy Generála Píky 7, Brno 613 00

Při vyzvednutí telefonovat na : 732 239 398

Informace na tel. : 732 239 398

Prosíme o zadání kontaktních údajů.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

ZGJmYT