Úvod » Kuchyňské vybavení » Japonský nůž na maso KIRITSUKE / Chef 210 mm série ZUIUN


        

Japonský nůž na maso KIRITSUKE / Chef 210 mm série ZUIUN

novinka


0x
skladem

 

Skladem: 0,00 ks
Číslo produktu: 7165-DL-SXL-9305
EAN kód: 8594195882890
bez DPH : 6 197,52 Kč
s DPH (21 %):
7 499,00 Kč

Japonský nůž na maso KIRITSUKE / Chef 210 mm série ZUIUN

Kanetsugu Kiritsuke / Chef 210 mm & Damascus SPG2 & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z práškové oceli SPG2 – 62 vrstev damaškové oceli ( damascus steel ) & 7 hranná japonská rukojeť -  & délka čepele 210 mm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Chef 210 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž KIRITSUKE je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky a také pro dekorativní vyřeřezávání. Dlouhá čepel a 7 hranná rukojeť japonského stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu.

Ostrost: Hamaguriha (konvexní hrana) Vynikající prášková ocel SPG2 je broušena do tvaru "hamaguriba", stejně tak jako japonské meče. Tímto je zaručena dokonalá ostrost a trvanlivost ostří.
Tepelné zpracování: Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost.

Délka rukojeti:        135 mm
Délka čepele:           210 mm
Celková délka:         365 mm
Hmotnost:                160 g


Nůž KIRITSUKE / Chef ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí ( damascus steel ), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem Vaší individuality.

7 hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání.

K tomuto noži doporučujeme zakoupit dřevěný kryt - saya, kterou naleznete pod tímto odkazem

Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž KIRITSUKE / Chef z damaškové práškové oceli (damascus steel) SPG2, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože z damaškové oceli Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním dřevěném pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře

Objednávky:

Objednávku zpracujeme v nejbližším možném termínu.

Předpokládaný čas doručení Vám sdělí vámi vybraný dopravce.

Doručení zboží po celé ČR.

Při převzetí zásilky od přepravce si zkontrolujte celistvost a neporušenost obalu. V případě, že je obal nějakým způsobem poškozen, uveďte tuto informaci do přebíracího protokolu. Pokud byste po rozbalení zásilky zjistil jakékoliv poškození obsahu, tak neprodleně, nejpozději do 2 dnů, kontaktujte přepravní společnost nebo W&T meat s.r.o. na tel. : 732 239 398 

Osobní odběr objednávky:

Pondělí až Pátek od 08:00h do 18:00h

Osobní odběr na adrese třídy Generála Píky 7, Brno 613 00

Při vyzvednutí telefonovat na : 732 239 398

Informace na tel. : 732 239 398

Prosíme o zadání kontaktních údajů.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

YmY4N