Hovězí maso opracováno které je dáno do vakuo sáčku s BBQ marinádou. Zavakuováno a schováno do chladu minimálně na 2 dny podle potřeby. PO 2 dnech vytáhnuto a necháno vařit na 12 hodin ve speciální peci na sous-vide Holt-maker ve stálé teplotě. Doporučujeme dát na 5-10 minut do hrnce a nechat vařit ve vlastní štávě. Maso se naprosto rozpadá. Přejeme vám Dobrou chut .
Baleno : ve vakuovém sáčku
Doporučené skladování od: 0ºC do 4ºC
Objednávky:
Pondělí až Úterý od 08:00h do 13:00h
Doručení každý pátek od 14:30h do 18:00h nebo osobní odběr na adrese třídy Generála Píky 7
Při vyzvednutí telefonovat na : 732 239 398
Informace na tel. : 732 239 398
Vysledná cena je pouze orientační z důvodu následného porcování a važení masa, která Vám bude zaslána po vychystání zboží formou e-mailu. Prosíme o zadání kontaktních údajů.